Testaa, oletko inspiroitava johtaja

Hyvä johtaja saa ihmiset ympärillään innostumaan työstään ja kokemaan työnsä merkitykselliseksi.  Tunnista lähtökohtasi – oletko inspiroivan johtamisen mestari, kisälli vai aloittelija?

Petteri Kilpinen kirjoittaa uudessa Inspiroitunut – Miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä? – kirjassaan automatisoituvan maailman tuomasta nopeasta työelämän muutoksesta ja muutoksen vaikutuksista johtamiseen.

Inspiroitunut on käyttökelpoinen opas sekä johtajille että johdettaville siitä, miten uudenlaisessa työelämässä menestytään.

Kirja antaa käytännönläheisiä eväitä johtamiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen auttamalla yrityksen henkilöstöä innostumaan työstään. Se antaa rakennuspalikoita myös vahvalle joukkuehengelle ja itsensä johtamiselle. Kirjan keskeinen sanoma on, että ilman taitavaa johtajaviestintää johtajan ja yrityksen on mahdotonta onnistua. Uuden ajan johtaminen on vahvasti ihmisjohtamista.

”Kirja on tarkoitettu johtajille, asiantuntijoille ja ennen kaikkea talenteille, jotka haluavat kehittyä johtajiksi.”  – Satu Huber

Uuden ajan työelämän johtamisessa hierarkkinen ylhäältä alas -malli ei enää toimi. Kaikkien panosta tarvitaan nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Johtamisen kriittiseksi menestystekijäksi muodostuu vuorovaikutteinen ja valmentava johtaminen.

Kilpinen käsittelee johtamista yksilön inhimillisestä näkökulmasta. Aidot, luotettavat johtajat eivät ole täydellisiä ja tahrattomia teflon-pintaisia sankareita, vaan aitoudellaan vakuuttavia ihmisiä virheineen päivineen. Rehellisyys voittaa aina.

Petteri Kilpinen - Inspiroitunut

Petteri Kilpisellä on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura mainostoimistojohtajana sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän avaa kirjassa käytännönläheisesti sekä onnistumisiaan että epäonnistumisiaan vuosien varrelta.