Petteri

Petterillä on pitkä kokemus niin toimitusjohtajan, luennoitsijan, valmentajan tehtävistä kuin eri kokoisten yritysten hallituksista.

Hän toimi vuodesta 2001 TBWA Helsingin toimitusjohtajana (tunnettiin myös nimellä PHS) vuoteen 2013, kasvattaen mainostoimiston noin 70 henkilön organisaatiosta Suomen suurimmaksi yli 300 ammattilaisen monipuoliseksi markkinoinnin osaajan yritykseksi. Lisäksi hänen vastuullaan TBWA:ssa olivat myös Venäjän liiketoiminnot sekä TBWA\Europen Innovaatiojohtajan tehtävät.

Yrityspuolella Petteri toimii Nordic Business Forumin ja Lataamo Groupin hallituksen puheenjohtajana sekä Aavan, HJK:n ja Thermidaksen hallituksissa. Hallituskokemusta Petterillä on myös esimerkiksi Siili Solutionin, Biohitin, Luhta Groupin, Celectuksen ja MPS:n hallituksista. Yhteiskunnallisella puolella hän on ollut mm. Nuoren Suomen, Valon, Amerikkalaisen kauppakamarin, AmChamin hallituksen puheenjohtajana Suomessa.

Petterin missio on ”energisoida, inspiroida ja kehittää ihmisiä, jotta he saisivat enemmän irti elämästä ja itsestään”

Hän on kirjoittanut kirjat “Liekeissä! Miten johtaja saa ihmiset inspiroitumaan muutokselle?” ja ”Inspiroitunut – miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä?”

Petteri on onnellisesti naimisissa ja viiden vauhdikkaan pojan isä.